Terwa Biljardi Oulu Ry, Y-tunnus 3082647-9 kerää ja käsittelee seuraavan selosteen mukaisesti jäseniltä itseltään saatuja tietoja seuraavasti.

  • Henkilötiedot, nimi ja syntymäaika ilman sotu loppuosaa.
  • Posti-, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Tietojasi tarvitaan ja käytetään pääasiassa seuran jäsenrekisterin ylläpitämiseksi, sekä rekistereissä oleville heille kohdistuvaan tiedottamiseen, sekä jäsenmaksujen laskuttamisen vuoksi. Tietosi tarvitaan ja käytetään myös avainrekisterissä koskien TBO ry kulunvalvontaa.

Rekisteriä hallinnoi ja ylläpitää TBO ry:n hallitus. Vuosikokouksessa valitussa tai vuorossa olevaan TBO ry hallitukseen valittujen tai jo kuuluvien henkilöiden tiedot luovutetaan tarvittaviin yhdistyksiä koskevien sääntöjen mukaisiin viranomaisrekistereihin.  

Jäsenten tiedot tallennetaan TBO Ry jäsenrekisteriin. TBO Ry tukee jäsenien urheiluharrastusta ja tietoja luovutetaan tarvittaessa Suomisport digitaaliseen palveluun, jonka tarjoaa Olympiakomitea. Tarvittaessa luovutamme jäsenien yhteystietoja palo-,pelastus-, yms viranomaistahoille.

Tiedot saadaan jäseneltä itseltään täyttämällä jäsenhakemuksen, syöttämällä tietoja verkkopalvelussa, esim lomake tai sähköpostiyhteydenotolla tai käyttämällä sosiaalisen median alustoja.

TBO ry ei luovuta jäsentensä yhteystietoja kaupallisille osapuolille.

Uudet jäsenet hyväksyvät seuraan jäsenhakemuksensa jättämällä tietojen tallentamisen ja käytön.

Seuran jäsen voi halutessaan pyytää poistamaan luovuttamansa yhteystietonsa rekistereistämme, jolloin jäsenyys Terwa Biljardi Oulu Ry:ssä päättyy automaattisesti. Seurassa ei voi olla jäsenenä ilman seuralle luovutettuja jäsen-/yhteystietoja.

Käytämme terwabiljardioulu.fi sivustolla analytiikan työkaluja, joita hyödynnetään parantamaan verkkovierailijan tai TBO Ry:n toimintaa. Sivustolle saapuessa voit myöntää tai kieltää evästeiden käytön.

terwabiljardioulu.fi sivusto käyttää suojattua yhteyttä ja verkkopalvelussa annetut tiedot ovat turvassa Zoner Oy palvelimilla.

Voit tarkistaa rekisteriin tallennetut tiedot tai pyytää tietojen poistamista sähköpostitse tapahtuvalla yhteydenotolla info@terwabiljardioulu.fi

TBO ry hallitus.

Päivitetty 13.11.2022

Lekatie 4, 90140 Oulu | info@terwabiljardioulu.fi

© Terwa Biljardi Oulu Ry 2023